1. برنامه زمان‌بندی نخسین کنفرانس ملی فضای سایبر
نشست‌ها تخصصی و کارگاه‌های روز اول، به‌صورت حضوری و ارائه‌ی مقالات پذیرفته شده در روهای دوم و سوم به‌صورت غیرحضوری (مجازی و آن‌لاین) برگزار می‌شود.
2. دانشگاه جامع امام حسین (ع) در جمع حامیان کنفرانس
دانشگاه جامع امام حسین (ع) به حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
3. ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه در جمع حامیان کنفرانس
ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه به حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
4. سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری تهران بزرگ در جمع حامیان کنفرانس
سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری تهران بزرگ به حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
5. اندیشکده قصد در جمع حامیان کنفرانس
اندیشکده قصد به حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
6. وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در جمع حامیان کنفرانس
وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
7. دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پزوهشگاه فضای مجازی مرکز ملی فضای مجازی در جمع حامیان کنفرانس
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پزوهشگاه فضای مجازی مرکز ملی فضای مجازی به حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
8. مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع حامیان کنفرانس
مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی به جمع حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
9. دانشگاه آزاد اسلامی - واحد الکترونیکی در جمع حامیان کنفرانس
دانشگاه آزاد اسلامی - واحد الکترونیکی به جمع حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
10. فراخوان جذب ایده‌ها
مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در حاشیه‌ی نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر برگزار می‌کند.
11. مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در جمع حامیان کنفرانس
مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی به جمع حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
12. پژوهشگاه فضای مجازی در جمع حامیان کنفرانس
پژوهشگاه فضای مجازی مرکز ملی فضای مجازی به جمع حامیان نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر پیوست.
13. امکان ارسال مقالات تا هفتم مهر
با توجه به گزارش جمعی از نویسندگان عزیز مبنی بر کندی اینترنت و عدم موفقیت ایشان در ارسال مقاله در موعد مقرر، امکان ارسال مقالات تا هفتم مهر فراهم شد.
14. تمدید مهلت ارسال مقالات تا پنجم مهر (آخرین بار)
مهلت ارسال مقاله به نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر برای آخرین بار تا ۵ مهر ۱۴۰۱ تمدید شد.
15. تمدید مهلت ارسال مقالات تا اول مهر
مهلت ارسال مقاله به نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر تا ۱ مهر ۱۴۰۱ تمدید شد.
16. تایید نهایی کنفرانس در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)
نخستین کنفرانس ملی فضای سایبر مورد تایید نهایی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) قرار گرفت. کلیه‌ی مقالات این کنفرانس توسط ISC نمایه می‌شود.